20150313_140132656_iOS

Voetbalschool vindt alleen plaats in het voorjaar

Een aantal zaken heeft de organisatie van de voetbalschool aan het denken gezet met het volgende besluit als gevolg: de voetbalschool zal dit seizoen alleen in het voorjaar plaats vinden.

Dit besluit is tot stand gekomen door alle bevindingen van de afgelopen seizoenen naast elkaar te zetten. Hierin zijn vooral de bevindingen van onze deelnemers en ouders/begeleiders leidend geweest. Het idee om eenmaal per seizoen de voetbalschool te laten draaien is ontstaan om de kwaliteit en de originaliteit van de voetbalschool te kunnen waarborgen.

Daarnaast spelen zaken als het lastig promoten tijdens schoolvakanties, late opgaves wegens schoolvakanties en daardoor een stroeve voorbereiding een rol in deze beslissing. Door de voetbalschool op te schuiven naar het voorjaar denken wij een betere voorbereiding te kunnen doen. De komende tijd zal de organisatie zich dan ook buigen over het borgen van de kwaliteit en zal er een gericht trainingsprogramma komen wat voor de opgave al bekeken kan worden. Zo weet de deelnemer precies wat hij/zij kan verwachten en waarvoor er ingeschreven wordt.

Natuurlijk kan er al wel aangemeld worden voor het voorjaar, doe dit via het tabblad ‘aanmelden’ op deze website. Deelnemers die zich reeds aangemeld hadden voor dit najaar zullen doorgeschoven worden naar het voorjaar en zijn dus zeker van een plaats!

Voor vragen kan er uiteraard contact opgenomen worden via voetbalschoolnwf@hotmail.com

Met sportieve groet,
Organisatie van de voetbalschool